ATMOSFERISCHE VERVUILING: GAAT DAT WEG MET GEVELREINIGING?

Atmosferische (lucht)vervuiling is verantwoordelijk voor sterke vervuiling van gevels. De vervuiling daalt neer op de gevel en zet zich daaraan vast. Dit zorgt op den duur voor een grauwe waas.

We onderscheiden menselijke- en natuurlijke atmosferische vervuiling. De uitstoot van het verkeer is een grote bron van atmosferische vervuiling. Natuursteen en baksteen krijgen door verwering een patinalaag. Hierbij zorgt de vervuiling ervoor dat de steen er grauw en ‘versleten’ uit ziet.

Atmosferische vervuiling is perfect te verwijderen door middel van gevelreiniging. Hierbij is het van groot belang rekening te houden met het type gevelsteen en de aard van de vervuiling.

Na het reinigen raden we aan de gevels te impregneren. Deze onzichtbare beschermlaag houdt de gevels langdurig vrij van vocht en nieuwe vervuiling.

ATMOSFERISCHE VERVUILING IS PRIMA TE REINIGEN:

Reinigingsmiddel

We behandelen de gevel voor met een reinigingsmiddel.

Vuil komt los..

Het middel lost de zwarte aanslag op de gevels op.

.. en spoelt weg

Vervolgens spoelen we het vuil met heet water onder hoge druk van de gevels af.

OOK STRALEND SCHONE GEVELS?

Sinds onze start in 2004 is Gevelreinigingspecialist uitgegroeid tot dé gevelreiniger van Nederland. We hebben ruime ervaring met het snel, effectief en zonder schade verwijderen van aanslag en vervuiling op alle soorten gevels.

Gevelreiniging is specialistenwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken direct een scherp voorstel op maat!