STENEN GEVEL REINIGEN

In de woningbouw zijn de meeste gevels steens. Steen wordt in europa al ruim 6.000 jaar toegepast als bouwmateriaal voor woningen. Steen is erg duurzaam, goed te verwerken en relatief goedkoop.

Baksteen wordt in Nederland het meest gebruikt om gevels te metselen. Hierbij zijn de rode baksteen en gele baksteen de bekende verschijning. Baksteen wordt vervaardigd uit rivierklei.

Kalkzandsteen wordt tegenwoordig ook erg veel gebruikt in de woningbouw. Kalkzandsteen bestaat uit ongebluste kalk vermengd met zand, onder stoomdruk verhard.

Betonsteen is tegenwoordig een interessant alternatief voor baksteen. Deze MBI stenen zijn relatief goedkoop te vervaardigen.

Voor het reinigen van stenen gevels hebben we drie technieken in huis, die we afhankelijk van de aard van de vervuiling en het type steen inzetten.

ONZE TECHNIEKEN VOOR HET REINIGEN VAN STENEN GEVELS:

Hogedrukreiniging

Heet water op gepaste hoge druk is onze meest gebruikte manier van gevelreiniging.

Bekijk deze techniek >>

Zandstralen

Dit mengsel blazen we onder lage luchtdruk tegen de gevel. De grauwe uitslag verdwijnt hiermee.

Bekijk deze techniek >>

Reinigingsmiddel

Het straalafval verzamelen we en voeren we netjes af.

Bekijk deze techniek >>

OOK EEN STRALEND SCHONE STENEN GEVEL?

Sinds onze start in 2004 is Gevelreinigingspecialist uitgegroeid tot dé gevelreiniger van Nederland. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies hoe we stenen gevels perfect én zonder schade kunnen reinigen.

Gevelreiniging is specialistenwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken direct een scherp voorstel op maat!