STERK VOEGWERK BESCHERMT JE GEVEL

Na verloop van tijd kan voegwerk gaan brokkelen. Wanneer dit gebeurt, herstellen wij het voegwerk vakkundig. We bieden alle gangbare mogelijkheden: borstelwerk, doorgestreken voegwerk en knipvoegwerk.

Waar het nodig is kunnen we tevens scheurherstel in de gevel uitvoeren. Meestal voeren we bij voegrenovatie ook meteen gevelreiniging uit. De gevels zijn na deze behandeling weer als nieuw.

Door de gevels na deze werkzaamheden te impregneren, blijven ze jarenlang beschermd tegen vocht en vervuiling.

ZO VERNIEUWEN WE VERSLETEN VOEGWERK:

Slijpen of hakken

Als eerste verwijderen we het bestaande voegwerk. Dat kan door de voegen eruit te slijpen of door het uithakken van de bestaande voegen.

Opnieuw invoegen

Na het verwijderen van de voegen kunnen we nieuw voegwerk aanbrengen. Vooraf zetten we altijd een proefstuk van het voegwerk, zodat je vooraf hoe je nieuwe gevels er uit gaan zien!

En impregneren

Door het aanbrengen van een onzichtbare, ademende filmlaag blijft de gevel droog en beschermd tegen aanhechting van vuil.

OOK STRALEND NIEUW VOEGWERK?

Sinds onze start in 2004 is Gevelreinigingspecialist uitgegroeid tot dé gevelreiniger van Nederland. Onze ervaren gevelspecialisten weten precies hoe ze versleten voegen snel en duurzaam weer als nieuw kunnen krijgen.

Voegen renoveren is specialistenwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken direct een scherp voorstel op maat!